Het productiebedrijf Hollands Licht is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe tv serie voor de AVROTROS. 

"De Kloof''gaat over de turbulente verkiezingen in 2002. In deze 5-delige fictie serie staat de strijd tussen de PvdA (Ad Melkert) en LPF (Pim Fortuyn) centraal. Dhr. Fortuyn was bijna altijd vergezeld door zijn twee Cavaliers, Kenneth (ruby reu) en Carla (tricolour teef). Die 2 hondjes willen zij ook terug laten komen in de serie.

Daarom de vraag aan onze leden. . . wie vindt het leuk om zijn/haar hond(en) in een rolletje te zien. We zoeken dus twee mooie Cavaliers. Een  tricolour teef en een ruby reu met stamboom.  Dat mogen 2 honden van 1 eigenaar zijn, maar ook van 2 eigenaren.

Jullie kunnen je AANMELDEN met een mooie foto van je hond(en) met vermelding van de leeftijd en met een copie van de stamboom. 

Opsturen naar het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of redactie@cavalierclub.nl

Wij bepalen dan samen met het productiebedrijf welke honden hiervoor het meeste geschikt zijn. 

Aanmelden kan tot 28 februari 2021. Aangezien we nu nog in de coronatijd zitten is pas later bekend wanneer en waar de opnames zullen plaatsvinden.

Pim Fortuyn