NAKOMELINGENKLAS

Om de voorjaarsclubdag een vernieuwend tintje te geven is 
deze nieuwe klas ingevoerd.

De NAKOMELINGENKLAS is een presentatie van een vader  en/of moeder samen met 3 nakomelingen.  Deze klas zal plaatsvinden na de individuele Jonge- honden keuringen. De keurmeester bekijkt en bespreekt de groepen en wijst enkele plaatsingen aan. 

De bedoeling is dus dat  een ouder (of beide ouders) met 3 kinderen  (van pup tot volwassene kan dat zijn) in de ring gepresenteerd worden. Als we de inschrijvingen na gaan zal dat zeker heel goed mogelijk zijn. Er zijn immers vaak half/broertjes/ zusjes op deze dag aanwezig. 

Zeker zullen er ook uit de klas met uitgenodigde honden voor de verkiezing Cavalier van het Jaar 2018 nakomelingen zijn die op deze Voorjaarsclubdag  al hebben ingeschreven in de Jongehonden- of Gezelschapshondenklasse. 

De fokker kan de eigenaren van pups vragen om mee te doen, maar ook kan de nieuwe eigenaar vragen aan de fokker of hij/zij papa of mama ook meebrengt. Het kan natuurlijk zijn dat de moederhond niet altijd in beste showconditie is, maar dat is hier niet zo belangrijk. 

Het is niet verplicht dat alle honden voor de Nakomelingenklas ook individueel aan de andere keuringen deelnemen. Het mag natuurlijk wel als ze de leeftijd hebben. Graag zelfs.  Meld je aan !! De kosten zijn laag slechts € 5,00 per groep.

Aanmelden graag via E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Natuurlijk vindt u het inschrijfformulier ook in het februari-rnummer van ons clubblad Cavalier Vizier.

 

We kijken weer uit naar een mooie klas met heel veel groepjes.

Bestuur CAVALIER CLUB NEDERLAND