Beste deelnemers aan het Hemelvaart kampeer weekend,

 

Met pijn in ons hart moeten we melden dat het kampeerweekend dit jaar bij Camping De Molenhof niet plaats kan vinden. Een ieder zal inmiddels de maatregelen van de regering hebben vernomen dat er geen evenementen meer plaats mogen vinden tot 1 juni. Het is voor het eerst in 36 jaar dat dit evenement niet plaats zal vinden, dit gaat ons allen aan het hart.

Hoe nu verder?

Mocht u alle betalingen nog niet hebben voldaan aan de camping dan adviseren we u deze onmiddellijk te annuleren/terug te trekken als u deze nog in uw geagendeerde betalingen in uw bankier-app heeft staan.

Vervolgens kunt u met de camping contact opnemen over hoe het annuleren van uw boeking te werk gaat en met name of de camping uw het geld terug stort.

Op dit moment verwijst de camping naar uw eigen annuleringsverzekering of wanneer uw een annuleringsverzekering via de camping heeft afgesloten, geven ze aan dat uw het reeds betaalde bedrag niet terug krijgt. Het kan zijn, dat gezien de overheid nu aangeeft dat het verboden is naar dergelijke evenementen te gaan, de camping uw het reed betaalde bedrag retour betaalt dan wel moet terug betalen. Dit kunnen wij u op dit moment niet bevestigen.

Neem dus a.u.b. zelf contact op met de camping over het retour betalen. Het heeft voor alsnog geen zin om de Cavalier Club hierover te benaderen aangezien u zelf rechtstreeks bij de camping heeft gereserveerd. Wel zullen wij zelf ook contact zoeken met de camping en informeren hoe de annuleringen in zijn werk gaan. Wanneer we daar informatie over ontvangen hebben zullen we dit op onze Facebook site vermelden en op onze website.

Achter de schermen gaan we uiteraard wel verder met regelen van de camping voor volgend jaar. Hiervoor zal in Cavalier Vizier nr. 3&4-2020, die van de zomer uitkomt,  meer informatie komen. Helaas dit keer dus niet via een leuke puzzeltocht tijdens het kampeerweekend.

We hopen u allen, zodra we weer evenementen mogen houden,  in goede gezondheid te kunnen begroeten. Voor nu wensen we u veel sterkte en met name gezondheid toe in deze lastige periode.

Met vriendelijke groeten,

Team evenementen.