De Cavalier Club Nederland is een vereniging van liefhebbers van de Cavalier King Charles Spaniel.

Wat doet de club voor haar leden.

Er wordt ongeveer 7x per jaar een evenement georganiseerd op een leuke locatie in telkens weer een ander deel van Nederland. Heel erg gewaardeerd is het Cavalier weekend met Hemelvaartsdag. Verder worden er wandelingen, de snelste Cavalier race, en de slimste Cavalier race gehouden.

Ieder jaar houden we de Voorjaarsclubdag met o.a. de "Cavalier- en de Pup van het Jaar" verkiezing en jongehondenkeuring. Eind oktober/begin november wordt de KampioensschapsClubmatch georganiseerd.

5x per jaar verschijnt het clubmagazine de "Cavalier Vizier".

De evenementen zijn alleen voor leden van onze club, de andere activiteiten zijn voor iedereen te bezoeken.

Per 1 januari 2022 bedraagt het lidmaatschap voor leden in Nederland € 37,50 per jaar.
Voor buitenlandse leden € 47,50 per jaar. Gezinsleden € 9,50 per jaar. Eenmalig entreegeld € 7,50.

Wilt U graag lid worden van onze club, vul dan onderstaand formulier in en verstuur online, of klik hier om het aanmeldingsformulier uit te kunnen printen.

Heeft u vragen over het lidmaatschap of de aanmelding dan kunt u die stellen aan Jan en Wilmy Bankras. Zij beheren onze ledenadministratie. Tel.nr.: 074-2781554 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PRIVACY
Zoals alle instellingen voldoet ook de Cavalier Club Nederland aan de regels voor de privacy, zoals deze op 25 mei 2018 met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht zijn geworden in alle lidstaten van de Europese Unie. Wij zijn in het verleden al uiterst zorgzaam met de persoonsgegevens van onze leden omgegaan. Met de aanmelding van uw lidmaatschap zullen wij dit voortzetten naar de richtlijnen van de AVG en geeft u door lid te worden van de Cavalier Club Nederland  toestemming uw persoonsgegevens te verwerken.

 


Aanmeldingsformulier CCN

Naam Hoofdlid:
Naam Gezinslid:
Straat en huisnummer:
Postcode en woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Bankrek.nummer:
Laat dit leeg:
Contributie:

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. De jaarlijkse contributie bedraagt voor het hoofdlid € 37,50 (buitenlandse leden/foreign members € 47,50) en voor een gezinslid € 9,50. Bij inschrijving dient u éénmalig het inschrijfgeld van € 7,50 te betalen.
Bij inschrijving óp of ná 1 juli moet u ook het lidmaatschapsgeld betalen voor het volgende jaar. Voor het lopende jaar wordt dan de helft van de contributie berekend.

Aanmelding vóór 1 juligéén gezinslid: € 45,00
wel gezinslid: € 54,50
– buitenland € 55,00
€ 64,50
Aanmelding ná 1 juli géén gezinslid: € 63,75
wel gezinslid: € 78,00
– buitenland € 78,75
€ 93,00

De verschuldigde contributie dient u zelf over te maken op
ING bankrekening nr. NL62 INGB 0000813413 t.n.v.Cavalier Club Nederland te Hengelo.

Buitenland: BIC:ABNANL2A NL62 INGB 0000813413

Na ontvangst van uw overmaking wordt uw naam als aspirant lid in het eerstvolgende clubblad geplaatst. Indien binnen 14 dagen na verschijning geen bezwaren zijn ontvangen wordt u een maand na het verschijnen van het clubblad Cavalier Vizier als lid van de Cavalier Club Nederland geaccepteerd en heten wij u hartelijk welkom bij onze club.
(Art.8 Huish.Reglement CCN)