Beste Leden Cavalier Club Nederland,

 

Ik hoop dat het jullie allen goed gaat in deze aparte tijd midden in de corona crisis.

Hemelvaart zit er aan te komen wat normaal gesproken betekend dat we ons opmaken voor het leukste evenement van het jaar, namelijk ons kampeer weekend.

Helaas vanwege de Corona crisis kunnen we ook dit jaar het jaarlijkse kampeerweekend niet houden als evenement van de Cavalier Club Nederland.

Echter kamperen op eigen titel is natuurlijk wel toegestaan.

We hopen dat we een ieder dan ook op gepaste afstand mogen begroeten rekening houdende met de dan geldende corona regels.

Mocht u dus naar de camping komen willen we duidelijk gemeld hebben dat uw verblijf op de camping op eigen titel is en dus geen evenement van de Cavalier Club Nederland is.

Er worden dus geen activiteiten zoals gezamenlijk koffie drinken, een wandeling of de Slimste Cavalier race georganiseerd door het evenementen team van Cavalier Club Nederland.

 We willen vanuit de Cavalier Club Nederland een ieder er op wijzen zich ten alle tijden aan de Corona regels te houden welke op dat moment ter plaatse geld

 

Hopelijk kunnen we gauw weer naar “normaal”.

Met vriendelijke groeten,

Evenementen Team

Cavalier Club Nederland

 

 

 

De evenementen met een sterretje (*) zijn nog onder voorbehoud. 

Alle uitgrbreide informatie over onze activiteiten vindt u natuurlijk altijd in ons clubblad Cavalier Vizier. 

 

      

Bent u (nog) geen lid van onze rasvereniging maar zoudt u toch graag een keertje eens aan een van onze evenementen deel willen nemen, stuur dan even een emailtje naar Carla Kok,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zij kan u dan wat meer informatie en de route doormailen. Door de organisatie van het evenement kan wel een bijdrage gevraagd worden voor de koffie. 
Ook wordt er regelmatig informatie over onze activiteiten gezet op onze FACEBOOK PAGINA. Neem daar ook maar eens een kijkje. . .

Natuurlijk kunt u voor slechts € 35,-- per jaar ook lid worden van onze gezellige en actieve Cavalier Club Nederland. Het lidmaatschap voor in het buitenlandwonenden bedraagt € 45,00 p.j.
Hiervoor ontvangt u ook 5 x per jaar ons dikke clubblad Cavalier Vizier.  
Meer informatie over het lidmaatschap vindt u HIER.

_____________________________________________________________