Op zaterdag 20 april 2024 waren voor onze jaarlijkse Jongehondendag 24 jonge Cavaliertjes ingeschreven en 4 Cavaliers ouder dan 8 jaar voor de Veteranenkeuring. Ook werden een aantal aangemelde honden gekeurd voor fokgeschiktheid. Mw. Ali Lafleur keurde alle jonge honden en mw. Wil Schrander was de keurmeester bij de aankeuringen.

Nadat alle jonge honden individueel gekeurd waren, waarbij voor iedere hond een keurverslag werd geschreven op de laptop, kwamen de Veteranen in de ring. De bordjes werden in de ring gezet en de eerste plaats en Beste Veteraan 2024 was voor het tricolour teefje Lucille Balle v.’t Burgstste Hof van fokker R. Kavelaars-v.Loenhout en eig. K. de Beijer. De 2e plaats was voor  het blenheim teefje Wonderfull from Floor v. Ludmila van fokker C.v .d. Berk en eig. K. de Beijer. De 3e plaats was voor de blenheim reu Shaffy Maison La Stolp van fokker G. Peters en eig. M. Hilhorst. De 4e plaats was voor Olivia Rose v.'t Burgstse Hof het blenheim teefje van fokker R. Kavelaars-v.Loenhout en eig. K. de Beijer. Voor de 4 winnaars waren er natuurlijk behalve het geschreven keurverslag de  bekers en een mooie voederprijs van onze sponsor Biofood/Petfood.

Daarna werd de Kind Hond Show gehouden. Daarvoor had Jarin Hilhorst zich met zijn hondje Ravi v.d. Hoenhorst opgegeven. Jarin presenteerde Ravi keurig, eerst op tafel en daarna in de ring. Jarin en Ravi kregen de beker met de 1e prijs uit handen van keurmeester Alida Lafleur. 

Voor de eindkeuring van de jonge honden had de keurmeester uit iedere leeftijdsgroep een selectie gemaakt van 4 honden. Zo kwamen er uit de baby-, pup- en juniorgroep 12 cavaliers in de ring. 

De 4e plaats was voor Sweetlake Superstar Look At Me, het bleheim teefje uit de juniorgroep van
fok/eig. mw. C. Walraven. 
De 3e plaats was voor Chasing A Dream of An Excellent Choice, het blenheim reutje van
fok./eig. N. Moonen uit de babyklas.
Op de 2e plaats kwam het black and tan reutje uit de pupklas Heart of Y Legacy’s Fame ‘N Fortune van fok. Y. Hansen en eig. N. Moonen.

De 1e plaats en de titel Beste Jongehond 2024 was voor het blenheim teefje uit de juniorklas
Quiënne van de Hoenhorst van fok/eig. M. Hilhorst

 


Beste Jongehonden

 

 Beste Veteranen

 

Alle deelnemers en keurmeesters van deze gezellige clubdag